EEN LES IN EMOTIES - 8 emotiegroepen & 8 levensthema's 

 

Wist je dat er meer dan 350 emoties bestaan? Alle emoties welke wij voelen kunnen we plaatsen in 1 van de 8 Emotiegroepen. Deze 8 Emotiegroepen representeren verschillende facetten van ons leven. Sommige emoties kunnen we in meerdere emotiegroepen plaatsen maar ze horen altijd in de basis in 1 emotiegroep. 

 

De emoties geven feedback op wat ons innerlijke aangeeft nodig te hebben. Als wij hier niet naar luisteren krijgen wij emotionele rollercoasters & lichamelijke klachten. Jouw innerlijke geeft namelijk signalen, daar mogen wij als mens naar luisteren om zo een gelukkig leven te leiden. 

De basis van constructief omgaan met emoties is emoties durven aanschouwen vanuit je natuurlijke staat-van-zijn

 

Soms zijn er misvattingen welke doorzien willen worden voordat je het leven kunt leven waarvoor je geboren bent. Leren omgaan met jouw emotionele navigatiesysteem is een must om echt vanuit jouw werkelijke zelf te kunnen leven.

 

De 8 Emotiegroepen & 8 Levensthema’s:

 

1. Liefde, de emoties in emotiegroep Liefde gaan over jouw natuurlijke staat van zijn. 

Stap 1 van het mentor trajectAfstemming van binnenuit. 

 

2. Vreugde, de emoties in emotiegroep Vreugde gaan over uiting geven aan wie je werkelijk bent. 

Stap 2 van het mentor trajectJouw authentieke & vreugdevolle zelf. 

 

3. Afkeer, de emoties in emotiegroep Afkeer gaan over jouw pad volgen en bewust kiezen niet mee te doen als het niet past. 

Stap 3 van het mentor trajectLeefstijl & Balans.

 

4. Verbazing, de emoties in emotiegroep Verbazing gaan over nieuwe ideeën te onderzoeken, jouw geest te verruimen en daardoor te groeien. 

Stap 4 van het mentor trajectJouw mentale navigatiesysteem.

 

5. Schaamte/Schuld, de emoties in emotiegroep Schaamte/Schuld gaan over acceptatie en je eigen standpunt veranderen als deze niet meer dienstbaar is. 

Stap 5 van het mentor trajectDe menselijke uitdaging. 

 

6. Verdriet, de emoties in emotiegroep Verdriet gaan over vasthouden en loslaten.  

Stap 6 van het mentor trajectAlles is verbonden, de flow ben jezelf.

 

7. Angst, de emoties in emotiegroep Angst gaan over leiding nemen over jouw binnenwereld. Blijf wakker voor de sturing van binnenuit.

Stap 7 van het mentor trajectJouw maximale potentieel.

8. Boosheid, de emoties in emotiegroep Boosheid gaan over de (manifestatie-)kracht in onszelf. De voortstuwende motor. De doe-energie.

Stap 8 van het mentor trajectCreëer jouw leefstijl.

 

Een andere kijk op emoties, een visie die in de basis vanuit jouw innerlijke rust (natuurlijke staat-van-zijn) waargenomen wordt en als herkenbaar wordt ervaren. Op de gevoelslaag is het energetisch logisch en valt alles samen.

 

EDUCATIE

Een coaching bij YOUR LIFESTYLE MENTOR is niet zomaar een coaching, het is een her-educatie van jouw brein en het zorgt voor een hernieuwd contact met je gevoel als navigatiesysteem. Zeer waardevol voor jou als persoon en ziel.


BOEK EEN VOLWAARDIGE (PROEF) SESSIE 

Wil je persoonlijk contact en de visie beter begrijpen dan bied ik een (proef) sessie aan voor €25,00. Een kleine investering om kennis te maken met deze bijzondere en unieke visie. Iedereen zou dit moeten integreren in hun leefstijl om echt vanuit zichzelf te kunnen leven. Iets wat wij als kind deden en verleerd zijn door alle moetens en overtuigingen. 
PROEFSESSIE

 

LOSSE COACH SESSIES

Coaching volgens deze visie zorgt er altijd voor dat je richting je ware zelf wordt geholpen op een manier die past bij jou en op het moment die klopt in jouw ontwikkeling.

De leidraad zijn emotionele knelpunten. Jij geeft op basis daarvan aan wanneer je een gesprek nodig hebt om weer verder te kunnen en op het juiste spoor gezet te worden.  
EMOTIE COACHING


MENTOR TRAJECT 

Wil je meteen aan de slag en wil je leren om in afstemming te leven met wie jij werkelijk bent, kies dan voor het mentor traject 8 stappen & 8 levensthema’s.


RETRAITE EQUI-EMOTIONS 

Wil je nog meer diepgang en een unieke beleving ervaren dan ben je van harte welkom voor een retraite - emotionele afstemming onder begeleiding van het paard. Je verblijft in onze B&B in La Baume d'Hostun, Frankrijk.

RETRAITE

 

Kies voor een leven dat aansluit bij wie jij werkelijk bent!

(proef) Sessie

€ 25,00

(proef) Sessie

€ 25,00

De visie van waaruit ik werk als Emotie Coach is gebaseerd op acht Emotie groepen die ons door verschillende facetten van het leven leiden.


Wil je jouw emotionele navigatiesysteem leren gebruiken? Ontdek hoe tijdens een proefsessie.

 

De proefsessie is een normale coachsessie, in deze sessie ontdek je de visie van waaruit ik werk. Je bent natuurlijk volledig vrij om door te gaan of niet. De ervaring leert dat je al veel leert in een eerste sessie. Dus twijfel niet!


Als mentor en coach begeleid ik je door wat je innerlijke wereld aangeeft dat je nodig hebt. Overtuigingen die niet meer passen bij wie je werkelijk bent, worden heroverwogen en je leert leven in afstemming met je ware zelf.


Tijdens een proefsessie kunnen we dieper ingaan op wat er in jouw persoonlijke leven speelt.


Reserveer hier een proefsessie.


De (proef) sessie via Zoom duurt 45 tot 60 minuten. Afhankelijk wat er nodig is.