EMOTIECOACHING

👉 Een diepgaande en effectieve methode

👉 De weg naar je authentieke zelf!!

 

Met behulp van jouw emotionele navigatiesysteem onderzoeken we wat je nodig hebt. De inhoud en de emoties vertellen wat er wil gebeuren, deze worden door mij vertaalt. Emoties geven altijd op dit moment aan of alles nog klopt met je werkelijke zijn en waar je staat in je ontwikkeling. Emoties sturen ons! 

Wat is EmotieCoaching

EmotieCoaching is een coachmethode waar in zeer korte tijd naar de kern van het probleem wordt gegaan én jouw proces aan het rollen wordt gebracht richting dat wat jouw innerlijke weten aangeeft nodig te hebben. Dit maakt dat je altijd richting je ware zelf wordt geholpen op een manier die past bij jou en op het moment die klopt in jouw ontwikkeling.

De leidraad zijn emotionele knelpunten. Jij geeft op basis daarvan aan wanneer je een gesprek nodig hebt om weer verder te kunnen en op het juiste spoor gezet te worden.

 

De 8 Emotiegroepen

De visie waar vanuit ik werk is gebaseerd op 8 emotiegroepen. Deze acht emotiegroepen navigeren ons door verschillende facetten van het leven.

 

Sessie

In een sessie bekijken we een emotioneel knelpunt of een trigger, er vallen direct al veel inzichten die een proces in gang zetten. Mocht er naast inzicht nog meer nodig zijn dan ben ik toegerust met passende interventies.

Voor wie en wanneer?

Een sessie is fijn op momenten dat je in de knoop komt met je emoties. Emoties laten ons namelijk weten dat er disbalans is en vertellen ook hoe deze opgelost kan worden. Ik vertaal die informatie en ik help je bepaalde stappen te zetten die je weer in afstemming brengen met jezelf en het pad dat je te lopen hebt.

 

Doel

Doel van EmotieCoaching is jou zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken en zelfverantwoordelijk voor je eigen pad en geluk, met een hernieuwd contact met je gevoel als navigatiesysteem.

 

EmotieCoach sessie

€ 85,00

EmotieCoach sessie

€ 85,00

- Een diepgaande en effectieve methode

- De weg naar je authentieke zelf!!


EmotieCoaching is een coachmethode waar in zeer korte tijd (enkele minuten) naar de kern van het probleem wordt gegaan én jouw proces aan het rollen wordt gebracht richting dat wat jouw innerlijke weten aangeeft nodig te hebben. Dit maakt dat je altijd richting je ware zelf wordt geholpen op een manier die past bij jou en op het moment die klopt in jouw ontwikkeling.

De leidraad zijn emotionele knelpunten. Jij geeft op basis daarvan aan wanneer je een gesprek nodig hebt om weer verder te kunnen en op het juiste spoor gezet te worden.


Een sessie duurt ongeveer 35 tot 45 minuten. Afhankelijk wat er nodig is.

Maak hier een afspraak.

(proef) Sessie

€ 25,00

(proef) Sessie

€ 25,00

De visie van waaruit ik werk als Emotie Coach is gebaseerd op acht Emotie groepen die ons door verschillende facetten van het leven leiden.


Wil je jouw emotionele navigatiesysteem leren gebruiken? Ontdek hoe tijdens een proefsessie.

 

De proefsessie is een normale coachsessie, in deze sessie ontdek je de visie van waaruit ik werk. Je bent natuurlijk volledig vrij om door te gaan of niet. De ervaring leert dat je al veel leert in een eerste sessie. Dus twijfel niet!


Als mentor en coach begeleid ik je door wat je innerlijke wereld aangeeft dat je nodig hebt. Overtuigingen die niet meer passen bij wie je werkelijk bent, worden heroverwogen en je leert leven in afstemming met je ware zelf.


Tijdens een proefsessie kunnen we dieper ingaan op wat er in jouw persoonlijke leven speelt.


Reserveer hier een proefsessie.


De (proef) sessie via Zoom duurt 45 tot 60 minuten. Afhankelijk wat er nodig is.