Intuïtief eten met Herbalife Nutrition 

De cursus inclusief begeleiding ‘intuïtief eten met Herbalife Nutrition’ maakt dat je beter leert luisteren naar jouw lichaam en tegelijkertijd de juiste voedingsstoffen binnen krijgt.

 

'Iedere ochtend zorg ik voor de juiste voedingsstoffen en eiwitten, dat maakt mijn leven een stuk simpeler. Vanuit dat gemak zit ik voor de rest van de dag niet vast aan een vast eetpatroon en kan ik genieten van wat de dag verder te bieden heeft. In verbinding met mijn lichaam zorg ik voor wat ik nodig heb.'

 

We hebben niet altijd genoeg tijd om gezond te eten. Gezondere  keuzes maken en je eetgewoonten verbeteren is niet eenvoudig. Het is een proces dat vaak tijd en motivatie vereist.

Dit is waar YOUR LIFESTYLE MENTOR een echt verschil kan maken. Het kan namelijk veel simpeler en zonder stress. In 1 sessie en met vervolg begeleiding werk ik met jou samen zodat jij goed voor jouw lichaam kunt zorgen. Wat uiteindelijk een positieve uitwerking heeft op andere vlakken in jouw leven. Een gezond lichaam = een gezonde geest (en andersom).

 

Volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften

YOUR LIFESTYLE MENTOR ondersteunt en werkt met jou samen aan het definiëren van persoonlijke doelen (het bereiken van een gezond gewicht, welzijn, fysieke fitheid of sportprestaties) evenals een uitgebalanceerd programma om aan je behoeften te voldoen.
Doe hieronder de LEEFSTIJL CHECK, als je dat nog niet gedaan hebt. 👇

 

Wil jij in shape blijven? Wil jij op een gezonde manier afvallen? Wil jij meer energie ervaren?

 

Kies voor intuïtief eten met Herbalife Nutrition:

  • inclusief online cursus via een app
  • inclusief dagelijkse begeleiding, wanneer jij dat nodig hebt 
  • inclusief iedere 3 maanden een vitaliteitscheck 
  • geen abonnement, je zit nergens aan vast
  • gegarandeerd een betere leefstijl
  • de voedingsstoffen die jij nodig hebt
  • 15% korting op jouw eerste Herbalife bestelling
Ga vandaag nog aan de slag met jouw leefstijl.


Pakket prijs = € 125,00

We starten met een vitaliteitscheck en intake.