KOM IN FLOW MET JEZELF - PRIVÉ RETRAITE

 

Kom tot rust in het mooie Frankrijk, La Baume d'Hostun, in onze prachtige omgeving aan de voet van het regionale natuurpark le Vercors. Door middel van coaching, natuur, stilte en wandelingen trigger ik je tot nieuwe inzichten en leer je je eigen flow te volgen.

 

Het betreft een retraite waarin een aantal 1-1 coachingssessies geïntegreerd kunnen worden, volledig afgestemd op wat er nodig is in dat moment. Er is geen voorafgaand opgesteld programma, iedereen is anders en heeft andere behoeften. We kijken dus naar wat bij jou past, en naar wat jouw flow aangeeft, emoties zijn hierin de richtingaanwijzer.

 

De 'kom in flow met jezelf' privé retraite duurt minimaal 1 week. Het aantal coachingsgesprekken is naar eigen inzicht in te vullen.

Wat is er inbegrepen? Tijdens de retraite stemmen we iedere dag een half uur af wat je op dat moment nodig hebt. 

 

Privé retraite gegarandeerd. Er is per keer maar 1 plek (iemand meenemen is mogelijk), dus privacy en aandacht voor jou gegarandeerd. Vanaf zaterdag 11 juni boekbaar. Neem contact met mij op via: contact@yourlifestylementor.com

 

Het verblijf vindt plaats in een studio van ongeveer 20 m2 inclusief eigen badkamer en keukentje op ons privé landgoed. Wifi, handdoeken en linnengoed inbegrepen. Achterin de tuin vind je een fijne zit waarvan je gebruik kunt maken, en meteen daarachter staan onze paarden. 

 

Tarieven:

- Overnachting: € 75,00

- Coachingssessie: € 75,00

- Ontbijt: € 10,00

- Avondeten op doordeweekse dagen: € 15,00