REIKI & ONTSPANNING

Reiki is universele levenskracht.
'Rei' betekent universele en 'Ki' betekent levensenergie, Universele Levensenergie.
Door de Reiki energie door je lijf te laten stromen heft deze blokkades op in lichaam en geest. Zo kan het verlichtend zijn voor hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, en er kan ook ruimte ontstaan voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat is een Reiki behandeling?

Een Reiki behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Reiki is een van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw aangewakkerd. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt en met wie ze werkelijk zijn. Reiki kan naast een reguliere therapie als aanvullende behandeling worden toegepast, maar kan ook losstaand een gunstig effect hebben op eventuele klachten.

 

Hoe ziet een Reiki behandeling eruit?

Tijdens een behandeling plaatst de behandelaar zijn handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen.

De cliënt ligt tijdens de behandeling ontspannen op de massagetafel met kleding aan. Tijdens de behandeling kunnen emoties naar boven komen, het is belangrijk om deze emoties de ruimte te geven. 

 

Hoe ziet een Reiki behandeling op afstand eruit?

Tijdens de COVID-19 geven we nu ook Reiki op afstand. Dit werkt net zo goed en zelfs nog beter. Vaak wordt er meteen contact gemaakt met het onderbewuste of de emoties die niet zichtbaar zijn.
Een behandeling op afstand duurt niet langer dan 30 minuten.

 

Hoe werkt Reiki?

Reiki is één van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Het mag niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialist. Reiki geeft echter wel ondersteuning bij de behandeling of nog voordat je overweegt naar de reguliere gezondheidszorg te gaan. Het kan pijn wegnemen en ondersteunt op een krachtige en natuurlijke wijze het proces van genezing.

Een Reiki behandeling kan als een van de alternatieve geneeswijzen onder andere worden toegepast bij chronische ziekten (zoals reuma/artritis), rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen en diverse stress-gerelateerde aandoeningen. Ook als je andere of geen specifieke klachten hebt kan een Reiki behandeling je op verschillende niveau’s ondersteunen en als diepe ontspanning ervaren.

 

Tarieven

Reiki behandeling: € 35 per half uur / € 60 per uur. 

Reiki behandeling op afstand: € 25 per sessie van een half uur.